dragon

dragon

biomecanic

biomecanic

tribal sombreado

tribal sombreado





tribal

tribal

guerero

guerero

tribal

tribal

guerero

guerero

color tribal

color tribal

tribal sombreado

tribal sombreado

la hada de maria

la hada de maria

mariposa

mariposa

maori tribal

maori tribal

martes, 30 de marzo de 2010

cele mai populare tatuaje

Tatuaje tribale, desene tribale sau modele tribale au fost în jur pentru sute de ani si devin din ce în ce mai multe si mai complexe si în continua evolutie si schimbare în ceea ce a devenit cunoscut ca noi stiluri de tatuaj tribal. Tatuajele Tribale pot fi traditionale negru pe picioare sau brate si de mai multe stiluri colorate, caracterizate de' Modern primitiv ' care acopera întregul corp.
'Old School'
Stil Tatuaje Anchors si swallows par a fi o revenirea, si nu doar printre vechii marinari si bikers. O multime de femei sunt care solicita tatuaje de swallows si ancorele lor pe gât si piept în timp ce multi tipi sunt in curs de desfasurare pentru old 'sailor Jerry' pe antebrate. Acest stil este alimentat în continuare de catre anii 1950, caracterizata de o renastere vixens retro, cum ar fi Suicide Girls. Old School Tattoos Designs
Lower Back Tattoos Designs Lower Back Tattoos
Acestea sunt preferate in special printre femei. Cele mai populare ,,lower back'' sunt modelele tribale, desene sau modele cu dragoni, modele de flori de lotus, iar simbolismul estic pare a fi popular de asemenea.
Tatuaje cu Dragoni
Tatuajele cu Dragoni desene sau modele cu dragoni sunt un alt stil de tatuaj, care pare a se bucura de o renastere. Sunt atât de multe stiluri de dragoni de la Traditional Chinese dragon pana la dragoni mitici. modele Tatuaje cu Dragoni
Celtic Tattoos Designs Celtic Tattoo
Tatuajele celtice, desene sau modele Celtice sunt în curs de facut pe oameni dar si de catre mult mai multe persoane cu origine non CELTIC. Unele dintre simbolurile CELTICE sunt universale în natura si au sensuri comune pentru toate sursele. Acest lucru poate explica de ce Tatuajul CELTIC este amestecat cu Tatuajul Tribal crearea unui stil de tatuaj cunoscut ca Tatuajul Celtic Tribal.

No hay comentarios: