dragon

dragon

biomecanic

biomecanic

tribal sombreado

tribal sombreado





tribal

tribal

guerero

guerero

tribal

tribal

guerero

guerero

color tribal

color tribal

tribal sombreado

tribal sombreado

la hada de maria

la hada de maria

mariposa

mariposa

maori tribal

maori tribal

martes, 30 de marzo de 2010

Istoria Crucii

Istoria Crucii

Nu se stie cand a fost facuta primul desen cu o cruce. Cu toate acestea dupa cercuri, crucile sant printre primele simboluri desenate de copiii din toate culturile. Ca un motiv de design de baza, crucea a aparut in olarit, tesut, sculptura si pictura artefact de multe culturi antice. Simbolurile crucii au fost folosite in trecut de religiile pagane.

Crucea a fost utilizata in lumea antica ca un simbol de executie prin crucificare. Si a devenit o parte importanta a liturghiei crestine si arta ca un simbol al mortii lui Isus Hristos. Acest simbol crestin este o bara verticala lunga intersectata in unghi drept, de obicei de catre o bara mai scurta orizontala.

Crestinii fac un semn al crucii cu mana dreapta, atat pentru a profesa credinta lor cat si pentru a conferi o binecuvantare. Clerul crestin utiliza o mica cruce tinuta in mana pentru a conferi binecuvantare. Crucile au fost transportate in procesiuni sfinte. Mai tarziu, crucile au fost introduse pe altare in biserica si ridicate in aer liber in pieti si dea lungul drumurilor.

In ciuda faptului ca multi oameni asociau tatuajele cu un fel de infamant tatuajele crestine sunt extrem de populare. Aceste tatuaje sunt unice si personale pentru purtatorii lor cu credinta crestina.

Tatuajele Crestine cu Cruci

De asemena, cunoscut sub numele de cruce latina. Acesta este simbolul cel mai comun al crestinismului care reprezinta martiriul rascumparat a lui Isus atunci cand acesta a fost crucificat. O varietate enorma de simboluri crestine au fost transformate in imagini pentru Tatuaje, dar crucea este cel mai popular tatuaj ales. Crucea latina este o alegere sigura pentru cei care i-si fac pentru prima oara un tatuaj deoarece nu sant sigur cat pot rezista la intepaturile acelor.

Tatuajul Celtic cu Cruci

Crucea Celtica este cu siguranta una dintre cele mai atractive tipuri de tatuaje. O frontiera de noduri celtice care nu au inceputul sau sfarsitul inconjoara baza crucii. Sau nod, spirala care ar putea impodobi interiorul crucii. Frumusetea gratioasa si atemporala a acestor modele de tatuaje cruce se aseaza foarte bine in arta tatuajelor. Acest tatuaj este de obicei black and green.

Tatuajele Celtice de toate tipurile sunt un design extrem de popular facut in zilele noastre. Datorita aspectului lor detaliat, simboluri semnificative, precum si bogata istorie, oamenii aleg sa mearga "Celtic". Istoria antica a desenelor si modelelor celtice provine din Irlanda, Scotia, Amglia si Tara Galilor. Aceasta este o parte a lumii unde multi oameni care provin din medii similare impart mandria mostenita prin a-si face un Tatuaj Celtic. Desenele si modelele de tatuaje cu cruci celtice sunt cele mai raspandite dintre imaginile Celtice.
Tatuajul Celtic cu Cruci
Tatuajul Gotic cu Cruce

Tatuajul Gotic cu Cruce

Stilul gotic imita proectarea pieselor Germane foarte mult impodobite, fabricate din fier forjat. Cultura goth este marcata cu o fascinatie de istorie Victoriana si Edwardiana medievala. Crucea gotica, de asemenea, simbolizeaza sentimente de depresie, de durere si manie. Tatuajele cu cruci gotice din ziua de azi includ imagini intunecate si infricosatoare. Crucile infasurate in sarma ghimpata sun comune, de asemenea, cruci care sunt de fapt pumnale cu o singura picatura de Crimson la varf.

Concluzia:

Crucile reprezinta atat de mult simbolism si sunt extrem de versatile. Nu este de mirare ca tatuajele cu cruci sunt una dintre cele mai populare modele de tatuaje pe care oamenii le cer atunci cand intra intr-un salon de tatuaje.

No hay comentarios: